Oldalak

2016. február 1., hétfő

Új év, új hónap, új célkitűzések

Karácsony óta egy kis szünet ütött be, melynek most végeszakad kicsit. Így mindenkinek szeretnék - tudom, hogy eléggé megkésve - boldog új évet kívánni, kézügyeskedésben gazdag és szuper évet kívánni :)
Most pedig, így február elején egy új kihívás veszi kezdetét. Tavaly könyvekről hoztunk Nektek ismertetőket, beszélgetéseket. Idén pedig más emberek értékes munkáit mutatom be Nektek. Ők is otthon alkotnak, mint Ti. Akadnak köztük olyanok, akik festenek, horgolnak, kötnek, rajzolnak, quillinggel és decoupage-zsal foglalkoznak, fát faragnak, gyöngyöznek és még sorolhatnám...
Ezeket az embereket egy csoportban "ismertem" meg, és amióta tagja vagyok a csoportnak, nagyon sok ihlet és csodálat fogant bennem. Régóta gondoltam már arra, hogy itt is, Veletek is megosztom ezeket a szépségeket :)
Kezdetnek egy-pár kép érkezik Szabó Evelin (Linikreatív), valamint Lőrincz Bernadett munkáiból is. Mindketten dolgoznak megrendelésre is, nagyon szépeket alkotnak - süthető gyurmából és újrahasznosított textilből. További információt az oldalaikon találhattok, melyek a képek alatt láthatóak; valamint a későbbiekben még hozok tőlük is további alkotásokat.







Betty paverpol technikával készült tárgyai 


 Linikreatív süthető gyurma szépségei






Források és elérhetőségek:

Szabó Evelin: facebookmeska
Lőrincz Bernadett: honlapfacebook



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szólj hozzá Te is! :)