Oldalak

2014. augusztus 17., vasárnap

Napi könyvajánló

Hogy told el (jól) a nyarad

Írta: Anne Percin 

Egy könnyed könyv, az tuti. Sokaknak nem jött be, én viszont nagyon imádtam. Így nyár végére is jó olvasmány lehet. Gyorsan túl lehet rajta esni, rövid könyv. De hogy miről is szól? 
Maxim-ról, aki 17 éves, és szinte a nagymamájához száműzik a nyári szünetre, míg a szülei egy szinte életveszélyes nyaralásra indulnak. A srác számára kész kínszenvedésnek tűnik odaköltözni, de hamar feltalálja magát. Sajnos vannak benne megdöbbentő részek is, de egészében véve nagyon humoros, kedves és aranyos könyv. Természetesen happy end-del végződik, viszont nem a szerelemről szól. Sokkal inkább egy szórakoztató, mégis valamira tanító könyv. Rájöhetünk arra, hogy az ember milyen leleményes tud lenni - hogyan csináljunk magunkból transzfesztitát - és a technikai vívmányok nélkül is meg lehet élni, ugyanakkor az ember mindenre képes, amit akar. Csupán csak elhatározás és bátorság kell hozzá.
Tényleg vicces ;) 
Engem anyum folyamatosan kérdezgetett, hogy mi a fenén nevetek, miközben ők az élet fontos dolgairól beszélgettek. Élmény volt :) 


Részlet